top of page

Uit eten

 Hieronder vind je enkele van onze aanbevelingen

Eten in Oud-Rekem

Voor een culinaire ontdekkingstocht ben je in Oud-Rekem aan het perfecte adres. Of je nu voor een eerder klassieke of net voor wat speciaals wilt gaan: je vindt het er allemaal. Alle restaurants liggen trouwens in prachtige oude gebouwen, dus aan beleving is er zeker geen gebrek! 

poortgebouw.jpeg

Soto by OG

Mag het wat exotischer? Bij Soto verwennen ze je met een zogenaamde ‘Euraziatische keuken’. Chef Chris haalt zijn inspiratie uit zijn thuishaven, Indonesië. 

Je eet er in wat we in Rekem de ‘Oude-God’ noemen ofwel de vroegere toegangspoort tot de stad!

info en reservaties klik Hier

soto.png

Oud-Gerechtshof

Zin in klassieke gerechten met een moderne toets? Ga dan naar het Oud-Gerechtshof. In een prachtig oud pand serveert chef Louis de lekkerste gerechten. 

Het gebouw was vroeger, zoals de naam al doet vermoeden, het Gerechtshof van Oud-Rekem. Het pand werd uiteraard gerenoveerd, maar authentieke elementen zijn behouden gebleven.

info en reservaties Klik Hier

Het Poortgebouw

In het Poortgebouw eet je in het gebouw waar vroeger de toegang tot het kasteel van D’Aspremont-Lynden bewaakt werd. 

In dit prachtig kader ontvangt gastvrouw Mieke je van harte. Haar keuken is er meer dan goed, haar oog voor detail ongezien. De zalen zijn altijd tot in de puntjes gedecoreerd. Onlangs opende Mieke ook een meubel- en accessoireshop in dit pand. Ga ook zeker daar een kijkje nemen als je er toch bent!

 

info en reservaties : Klik Hier 

oud gerechtshof.jpg

L’Art Brutal

Voor een standaardmenu hoef je niet naar L’Art Brutal, maar dat had je waarschijnlijk al door bij het lezen van de naam van het restaurant.

Brutaal zijn Alena & Mathias thans niet, maar hun eten is zeker wel gedurfd: Sharing-plates en natuurwijn voor de durvers in een Art Deco-kader. Zeker het proberen waard dus. 

info en reservaties Klik Hier

art brutal.jpeg

Eten buiten Oud-Rekem

Tal van interessante adresjes die de moeite waard zijn vin u Hier

bottom of page