top of page

HUISREGELS
 

Van Harte Welkom bij Luna Logies

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden in onze B&B de volgende huisregels :

B&B Luna Logies is een  kleinschalig Adults Only verblijf

Maximale bezetting kamers 3 personen ( 1 persoonbedbank in woonkamer)

Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan drie personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. 

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal  per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 16:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur. 

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de witte poort naast  de B&B.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 10:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg  met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw voor de weekendboeking, op zaterdag een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 10:00 uur. 

 

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt Luna Logies u € 200,00 in rekening.

Ontbijt
Het volledige ontbijt zal ter uwer beschikking staan in jullie koelkast.

Broodjes worden aan de deur geleverd op het door u gevraagde tiijdstip.

Zodoende wordt u niet door ons gestoord tijdens uw verblijf.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

 

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen plekken straat zijde.  Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf . Parkeren is op eigen risico.

Geluid
Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. 

Feestjes worden niet toegestaan.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren

NIET TOEGELATEN

Roken

NIET TOEGELATEN

Drugs

NIET TOEGELATEN

Internet
Luna Logies biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van ons als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker hebben wij het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade


Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.

Aangebrachte schade die wordt opgemerkt na uw vertrek, zal in rekening worden gebracht.

Annuleringsvoorwaarden

Kostenloos annuleren tot 48h voor uw verblijf

Nadien zal de boeking worden aangerekend aan 100%

bottom of page